Am lansat un serviciu nou – optimizare imagini

BusinessAm analizat un site pentru un client saptamana trecuta si prima pagina avea 8.3 MB din care 7.7 MB erau imagini. Viteza de incarcare varia intre 8 si 11 secunde.

Dupa optimizarea imaginilor si configurarea corecta a thumbnail-urilor dimensiunea paginii s-a redus pana la 1.5 MB iar viteza de incarcare s-a imbunatatit masiv, ajungand undeva intre 2 si 3 secunde.

In cazul site-urilor care, prin natura obiectului de activitate, trebuie sa afiseze multe imagini la rezolutie mai mare, sa aiba imagini bine optimizate e un mare atu, dupa cum o arata si cifrele.

Avand in vedere ca imaginile neoptimizate pentru web sunt o problema pe care am intalnit-o la multe site-uri am decis sa adaug in oferta Simplenet un serviciu separat de optimizare a imaginilor.

Optimizarea imaginilor nu e legata de WordPress, orice proprietar de site poate beneficia de acest serviciu, indiferent pe ce platforma are construit site-ul – e un mare beneficiu in special pentru cei care au magazine online sau portofolii de fotografii – in general site-urile „image heavy”.

Nu e legata nici de hosting, oricine poate beneficia de optimizarea pozelor de pe site indiferent unde are hosting.

Mai multe detalii gasiti pe pagina asta.

PS: Daca aveti timp si doriti sa imi lasati un feedback legat de serviciul asta o puteti face in sectiunea de comentarii de mai jos. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Online
Up Next:

Magazin online de vanzare

Magazin online de vanzare