Caut o Mazda 3, dar nu găsesc…

Mă gândesc să-mi vând mașina, o Mazda CX-3 din 2016 (cutie manuală). N-am nimic cu ea, îmi place foarte mult, dar mi s-a pus pata pe automată și vreau neapărat să-mi iau ceva cu cutie automată, ori tot un CX-3, ori o Mazda 3.

Sunt super fan Mazda 3 hatchback (poate nu chiar roșie), dar nu găsesc nimic pe Autovit, doar pe mobile.de.

Nu știu ce să fac, oare să îmi cumpăr un costum de trening Adidas și să aduc mașini din Germania?

Mazda 3

12 răspunsuri la “Caut o Mazda 3, dar nu găsesc…”

  • Știu, știu… Voiam din prima automată, dar nu găsisem nimic (la fel cum nu găsesc nici acum), și atunci eram și grăbit, îmi arsese mașina și trebuia să ne mutăm la Oradea, aveam nevoie rapid de o mașină.

  • Are 48.000 km, 120 cai putere, benzină, 2 litri. Aștept o evaluare de la reprezentanță, nu știu deocamdată cât face (pe net am văzut pe la 13-14 mii).

 1. eu am Mazda 3 hatch automata, sky X, gri, masina se conduce absolut o placere, pachetul ala audio Harman e beton

  doar fair warning sa te informezi bine inainte, unele batch-uri au avut ceva weird bugs pe partea electronica, si eu am patit cateva chestii, iti da niste erori inofensive, dar te notifica in bord pana la disperare si am fost deja cu ea la software update de 3-4 ori. am avut erori pentru senzorii de presiune roti, apoi erori ca nu mai mergea sistemul audio, apoi o eroare generala de „system malfunction”, apoi au facut si ei un recall oficial de software update. sfatul meu daca iti place masina incearca sa o iei noua cu garantie, si un model cat mai recent scos din fabrica, pe care hopefully au mai rezolvat din bug-urile electronice

 2. Poate te ajuta povestea mea:

  Am luat prima data o mașină second in viața mea acum 3 din Germania.

  Nu mă pricep, deci sunt ușor de tepit. Astfel luat din târg a picat. La reprezentanta am văzut că prețurile sunt cu mii bune de euro peste preturile din Germania.

  Așa că m-am suit în avion, am ajuns in Berlin și am schimbat încă vreo 2 trenuri până am ajuns la reprezentanta pe lângă Chemnitz.

  Mașină a avut garanție de la dealer + garanție pe consumabile in limita a 10000 km sau 6 luni. Că fapt divers, la câteva zile după ce am ajuns in tara mi-a apărut alertă de plăcuțe spate consumate. Le-am schimbat la reprezentanta in Romania și a plătit dealerul din Germania.

  Mașina apărea și pe site-ul producătorului (!) și în programul asta de 2nd hand Premium Selection are verificari si garanție de la dealer.

  Atenție că tepe poți lua și de la tot felul de parcuri auto din Germania.

  Marca mașinii e aia de cocalari. :D

 3. Dar Mazda cx-30 e prea înafara bugetului?
  Mi se pare de vis. Momentan e înafara bugetului meu, dar încerc să îi conving pe socrii să și-o cumpere.

  • Nouă e prea scumpă, iar SH nu prea se găsesc pentru că e model nou. Nici nu îmi place design-ul atât de mult ca la Mazda 3, deși nu aș refuza-o dacă aș găsi-o la un preț pe care să fiu dispus să-l plătesc.

 4. Am o Mazda 3 cumpărată recent. Necesită câteva investiții dar as da mașina cu 1100 euro dacă o vrei mi-ar face placere să ți-o vând dacă este cazul că nu am timpul și banii necesari pentru investitii fiind studentă. Apai faci ce vrei cu ea dar mi una îmi este draga mașina:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.