Cine vrea un redesign gratuit al blogului?

Peste 7 zile e ziua mea. Implinesc 34 ani.

La inceputul anului mi-am propus ca pana de ziua mea sa obtin 50 de clienti noi.

Acum cateva zile, cand sotia mea m-a intrebat ce vreau de ziua mea, m-am gandit ca as vrea sa-mi ating obiectivul. Asta in afara de chestiile normale: adidasi & stuff.

Mai am nevoie doar de 10 clienti pentru asta.

Asadar, daca vreti sa-mi faceti un cadou de ziua mea, cumparati un pachet de gazduire.

Si pentru ca nu sunt genul de om care sa vrea pomana, va ofer si eu un cadou la randul meu.

Un redesign gratuit al blogului pentru cine comanda un pachet de gazduire si plateste in avans pentru un an. Cel mai ieftin pachet costa doar 135 lei.

Daca te-ai saturat de design-ul actual si vrei o schimbare, facem un redesign folosind Genesis, unul dintre cele mai bune framework-uri de WordPress din lume, probabil #1.

Genesis e folosit de Copyblogger.com, de Darren Rowse de la Problogger.net, de Yoost de Valk (yoast.com) + multi alti bloggeri, designeri si programatori din comunitatea WordPress. Chiar si acest blog e construit pe Genesis, la fel ca Simplenet sau Mujo.

html5 // css3 // microdata // responsive design // lightweight // fast // optimized // secure

Ce ziceti?

Doar 7 zile. Doar 10 clienti. office@simplenet.ro

2 răspunsuri la “Cine vrea un redesign gratuit al blogului?”

  1. Imi place mult cum scrii, Andrei. Ti-as cumpara cu mare drag pachetele celor 10 clienti lipsa si ceva in plus sa-mi arat dedicatia, daca as avea posibilitatea. Dar cum nu o am – in prezent traiesc cam ce ai trait tu prin Italia, in Spania, un pic mai comod, dar tot pe-acolo – am sa iti transmit un gand bun si urarea anticipata de „La multi ani!, cu bucurie”. Mult noroc si mult spor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.