Concurs: hosting gratuit 1 an de zile

IdeiVrem sa imbunatatim oferta de hosting Simplenet pentru a oferi servicii mai bune tuturor celor care au nevoie de o gazduire profesionala pentru site-ul lor WordPress.

Astfel, va propunem sa scrieti un articol pe blogurile voastre legat de hosting: experiente, pareri, ce asteptari aveti de la o firma de hosting, cum ar trebui sa fie un hosting de calitate in viziunea voastra, etc…

Daca doriti, puteti scrie si ce considerati ca lipseste ofertei Simplenet sau ce am putea imbunatati. Ne-ar ajuta o critica constructiva si de parerile voastre sincere.

Perioada de desfasurare: 1 septembrie – 1 octombrie 2013

Premiu: un pachet de hosting Simplenet LiteSpeed Personal gratuit pentru 1 an de zile

Conditii de participare:

1. Scrieti un articol pe blogul vostru personal, mentionati la final ca articolul e pentru concursul Simplenet si includeti un link catre simplenet.ro.

2. Odata scris articolul, postati un comentariu aici cu link catre el.

3. Nu uitati sa faceti share la acest concurs folosind butoanele de mai jos.

Restrictii: nu pot participa decat blogurile cu domenii proprii si hosting platit, nu acceptam bloguri gratuite de pe blogspot, webnode, wordpress, etc…

Tragerea la sorti se va face prin intermediul random.org.

 1. Pingback: Tu cu cine faci hosting? | Razvan-Andrei
 2. Pingback: Concurs: Hosting gratuit 1 an de zile de la Simplenet
 3. Nu mai bine alegi castigatorul dupa o metoda clasica, cunoscuta prin blogosfera? Adica cel mai bun articol sa castige, asa cred ca e si normal.

  1. Pai si care sa fie criteriile de departajare? Care sa fie cel mai bun articol? Ca eu nu cred ca putem vorbi despre „cel mai bun articol despre hosting” pentru ca fiecare om are parerile lui si sunt subiective, fiecare om are experientele lui proprii cu firmele de hosting, fiecare are alte obiective pentru site-ul lui: unii vor securitate, altii viteza, altora le place sa se joace cu setarile in cPanel, etc…

   1. Deoarece am participat la multe campanii pentru bloggeri pot sa iti spun ca metoda cu jurizarea este una foarte buna. Deoarece esti organizatorul tu trebuie sa alegi cine sa castige pachetul de gazduire si nu un sistem care alege castigatorul la intamplare. Eu am multe bloguri, daca particip cu toate nu cred ca e frumos mai ales ca cerintele sunt foarte simple. Este alegerea ta ce faci si cum faci. O sa promovez si eu simplenet pentru ca merita.
    OFF: verifica te rog blogul lui Andrei, nu a adaugat link-ul asa cum trebuie (il ascunde cu bit.ly).

    1. E ok sa-si puna linkuri de afiliere, nu ma deranjeaza. Ceea ce vreau eu este sa aflu niste pareri sincere ale oamenilor legate de asteptarile pe care le au ei de la o firma de hosting pentru a putea imbunatati oferta Simplenet. Legat de jurizare, eu n-as putea spune care articol e mai bun, e ca si cum m-ai pune sa aleg care fructe sunt mai bune: merele sau perele? E prea subiectiva treaba.

 4. Pingback: Găzduire web optimizată pentru WordPress - Nicorici Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Personale
Up Next:

Articolul asta ar putea fi despre tine

Articolul asta ar putea fi despre tine