Alegeri democratice

Iti fur tie 100 lei din portofel dupa care dau 2 lei de pomana la 2 cersetori.

Tu s-ar putea sa votezi impotriva mea, daca ajungi vreodata sa te duca capul sa-ti dai seama ca te fur in fiecare zi de cand te-ai nascut.

Cersetorii voteaza cu mine, pentru ca sunt om bun, cu suflet, care se gandeste la aproapele lui, un adevarat model de urmat, un domn.

win-lose

sursa foto: adevarul.ro


Comments

4 răspunsuri

  1. Am mai scris asta in cateva articole: „voteaza maica cu Ponta ca e baiat bun”. Cam asta e mentalitatea omului de la tara, aia de voteaza dimineata, cum se trezesc.
    Ce sanse sunt sa iasa alt candidat?! Poate doar sa-l dea in gat cu ceva grav…

  2. Poate va fi ca atunci cand s-au schimbat voturile Basescu – Geoana. Ori el, ori Iohannis, ori Udrea. 1 din 3. Toti hoti.

  3. @Andrei: foarte bine zis, Andrei. Nu stiu daca publicul tinta e targetat bine, totusi. Noi suntem de acord cu tine, dar parintii si bunicii nostri sunt cei care nu inteleg mila, spiritualitatea, spiritul civic si furatul din pix (prin legi) asa cum il intelegem noi. Ei sunt pasivi in societate, dar sunt activi la vot. Pur si simplu ne traiesc vietile noastre. Exagerez, dar votul lor a insemnat mult pana acum,

    @lospa: sa continui rationamentul rau ? Daca totul e rau, de ce sa mai incerci ? Pentru ca intotdeauna poti schimba ceva. basescu a castigat pt ca pe Nastase il urau prea multi tineri. Astia naivi care cred ca pot schimba ceva au stat la Universitate in frig si dupa luni de zile Rosia Montana inca e acolo. Hipsterii astia au facut ravagii in Europa de est cu protestele lor. Urmareste ce e in Hong Kong de o saptamana. Tinerii sunt naivi si ei misca societatea. Daca oricum o sa murim de ce sa ne mai chinuim inutil ? Ne sinucidem un pic ?

  4. Degeaba se scriu 10000 de articole negative la adresa vreunui parlamentar, in definitiv multi scriu de rau, dar cand ajung in cabina de vot, voteaza cu ei. O mentalitate de turma cam stalcita zic eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *