Andrei Chira

Blog personal

Cum sa fii un bun vecin…

IdeiStai la bloc? Vecinii te enerveaza? Iti bat in teava cand asculti muzica? Nu este totul pierdut!

Astazi, editie speciala pe blog – cum sa fii un bun vecin si sa castigi respectul tuturor de pe scara.

Retine: Perceptia este foarte importanta.

Tot blocul trebuie sa stie din prima ca esti nebun. Daca te stie lumea de nebun, nu te mai deranjeaza niciodata. Cum faci asta? Simplu, urmeaza pasii de mai jos pentru un succes total, simplu si eficient.

1. Muzica la maxim

Se recomanda Aphex Twin, Pendulum si doar pentru avansati, DJ Skinhead – Extreme Terror. Minim 500W reali, macar sistem 2.1, fara subwoofer nici nu discutam. Ar fi ideal o statie cu intrare de microfon, pentru orice eventualitate.

2. Pregatirea

Se iau 2-3 cepe, un borcan de bulion, un cutit cat mai mare, pasta de dinti, o periuta si optional, pentru avansati, eventual o gaina si 5 lumanari. Se taie ceapa marunt pina cand incep sa te usture ochii. Lasi ceapa si incepi sa te freci la ochi. Te lasi la bustul gol (important). Te duci la baie si incepi sa te speli pe dinti facand cat mai multa spuma. Nu scuipi. Tii spuma in gura si te intorci in bucatarie unde bagi cutitul in borcanul de bulion dupa care iti trasezi 3 dungi pe piept, gen Bruce Lee in Enter The Dragon.

3. Momentul culminant

Dupa batai repetate in teava, un vecin va suna nervos la usa ta. Deschide usa, fa ochii mari si scoate un strigat horcait.

Ce va vedea vecinul tau?

Un om la bustul gol, taiat pe piept, cu ochii rosii, spume la gura si un mare cutit in mana care horcaie ca nebunul.

Pentru avansati: Poti desena si o pentagrama cu bulion in fata usii si sa aprinzi lumanari in cerc, iar cand deschizi usa tre sa ai o gaina intr-o mana si cutitul in cealalta. Complet optional, dar de mare efect!

Asta a fost tot! Nu te va mai deranja niciun vecin, niciodata, nici macar cu „buna ziua”.

PS: ar mai putea apare o situatie chiar deranjanta in care alt vecin sa dea muzica tare si sa-ti submineze autoritatea, adica sa faca el pe nebunul. Pentru acest gen de situatii exista intrarea de microfon de la statie.

In momentul in care auzi muzica mai tare, bagi microfonul, faci putina microfonie, asa de test, si zici:

„2-10, 2-10, YO! Vecine! YO! Vecine, ce faci fraticule? YO! La Multi Ani vecine! Sa ne traiesti!”; dupa care incepi sa faci un karaoke pe Andreea Balan sau Alina Sorescu, la maxim, evident, strigand printre versuri „pentru vecinu’ de la 4”,  „se stie”, „a dat o mie de marci” si alte texte relevante ca sa-i sara cheful de petrecere.

Daca nici aceste sfaturi nu functioneaza, inseamna ca vecinii tai sunt mai nebuni decat tine si trebuie sa iei in considerare mutatul la casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *