Andrei Chira

Blog personal

Partidul International Miscarea Populara – P.I.M.P.

In conditiile crizei economice mondiale care nu se mai termina, un nou partid se lanseaza pe scena politica din Romania.

Platforma program cuprinde masuri anticriza structurate coroborate cu imixtiuni financiare superlative. Coroziunea sistemului corupt va fi stopata prin interventii rapide in structura elaborata a directivelor prezidentiale personalizate.

Sub conducerea P.I.M.P. toti locuitorii patriei vor fi veseli, vor trai numai cu energie pozitiva, vor rade si vor fi amabili cu toata lumea. Toata lumea va purta ecusoane cu numele mic. Lumea se va saluta, se vor intreba de sanatate, vor purta conversatii interesante pe strada.

Nimeni nu va merge la munca.

P.I.M.P. le va da oamenilor cate un loc de munca simbolic, o casa unde sa locuiasca, cu o chirie simbolica, si preturi simbolice pentru toate bunurile mobile si imobile. Toate lucrurile vor fi ieftine, vom avea cele mai mici preturi din Uniunea Europeana, pensionarii vor avea bilete gratuite la bai, la mare, la metrou, la autobuz, etc… De fapt, nimeni nu va mai plati nimic.

Totul va fi gratis.

Nu vor mai exista probleme. Lumea nu se va mai plange, nu vor mai exista nemultumiri. P.I.M.P. va desfiinta cozile. Nimeni nu va mai trebui sa astepte pentru nimic, niciodata. Tinerii vor avea locuri de munca foarte bine platite, zile libere jumatate de an, vacante platite in locatii exotice si masini de servici supersport, dar va fi obligatorie instalarea facebook-ului pe fiecare calculator.

P.I.M.P. va face totul.

Votand P.I.M.P., veti intra intr-o noua era, viitorul va fi al vostru. P.I.M.P. va avea grija de curatenia generala, de respectarea legilor, de constructia viitorului patriei, infrastructura, productie, comert, turism, industrie, foraj marin, agricultura, starea vremii, etc…

Singura grija pe care o veti avea, daca alegeti P.I.M.P. pe buletinul de vot, va fi sa va bucurati de viata si de soare.

P.I.M.P. va avea grija sa fie soare totdeauna. Pentru tine. Pentru un viitor mai bun. Alege viitorul!

Voteaza P.I.MP., nu fi fraier!

pimp voteaza nu fi fraier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *