Prieteni care fac chestii

Am 3 prieteni care fac niste chestii si vreau sa-i promovez putin.

Laura

Cutie din lemn cu pisicute

Pagina ei de Facebook se cheama Obiecte cu suflet, e lansata recent, intrati sa vedeti cu ce se ocupa si dati-i un like daca va place. E vorba despre tot felul de lucrusoare handmade, girly stuff.

Elena

ByCore

Elena face croitorie, face niste rochite, fustite si bluzite foarte misto. Brandul ei se cheama byCore, are pagina de Facebook dar si un blog pe care scrie constant despre ce mai croieste. Tocmai si-a dat demisia ca sa se ocupe full time de pasiunea ei asa ca are nevoie de incurajari, chiar si daca doar cu un simplu like.

Razvan

Pinna Speakers

Am lasat la urma proiectul care imi place cel mai mult. Si ce fac fetele imi place dar sunt proiecte mai girly. Razvan e mai aproape de sufletul meu, construieste boxe audio de inalta fidelitate. Pagina lui de Facebook se cheama Pinna.

Cand am fost in Bucuresti acum cateva saptamani am trecut pe la el sa facem o auditie si am fost impresionat. Nu neaparat de sunet, nu sunt eu mare audiofil, nu am urechea atat de fina incat sa simt diferentele intre diverse boxe HI-FI, suna intr-adevar foarte bine dar ma asteptam sa sune bine.

Ceea ce m-a impresionat mai mult, pentru ca nu ma asteptam, sunt designul si executia, vreau sa spun ca finisajele sunt superbe. Am vazut in magazine boxe de la firme consacrate care nu arata asa bine finisate, pe bune.

Daca va place ceea ce fac oamenii astia, dati-le un Like ca sa-i incurajam putin sa continue.

Multumesc!


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *