Andrei Chira

Blog personal

Un nou inceput

In week-end am fost la mall si mi-am cumparat un tricou de la Pull & Bear. E primul tricou pe care mi-l cumpar in ultimii 10 ani pentru ca pana acum mi-am facut propriile tricouri.

Ce inseamna asta?

Inseamna ca Le Createur o sa ia o pauza si nu va mai scoate colectii noi de tricouri imprimate.

Distribuitorii nostri vor vinde ce mai au in stoc dupa care punem pauza pe termen nedeterminat (apropo, daca vrea cineva sa cumpere brandul si sa se ocupe de el, e-mail me).

Decizia asta vine pentru ca incerc sa schimb putin directia si sa-mi simplific viata.

Nu mai am timp sa ma ocup de toate, vreau sa muncesc mai putine ore pe zi, vreau sa-mi petrec mai mult timp cu familia.

Vreau sa ma dedic 100% unui singur proiect iar cum Mujo a trecut deja in administrarea Elenei (sotia mea), eu ma pot ocupa acum 100% de Simplenet.

Din acest moment singura activitate pe care o sa ma concentrez este sa ofer servicii WordPress cat mai bune prin intermediul Simplenet:

 • crearea de site-uri de prezentare pentru firme
 • optimizarea de site-uri pentru bloggeri/publisheri
 • gazduire optimizata pentru site-urile create in WordPress

De ce fac asta, dar mai important, de ce ar trebui si tu sa faci asta?

Ar trebui sa-ti simplifici viata si afacerea pentru ca:

 • un proiect are mai multe sanse de reusita daca are atentia ta 100% decat daca te imparti intre 100 proiecte
 • 1000 euro investiti intr-un singur proiect te aduc mai aproape de succes decat cate 10 de euro investiti in 100 proiecte
 • ai mai mult timp liber de petrecut cu familia si prietenii

Este destul de greu sa renunti la un proiect, sau o afacere pe care ai lansat-o de la zero, avem tendinta sa ne atasam de ele ca si cum ar fi copiii nostri.

Insa, pe de alta parte, Simplenet e o solutie de o calitate extraordinara in care am incorporat experienta de 6 ani in crearea, administrare, dezvoltarea si promovarea site-urilor proprii.

Cred ca pot ajuta cu adevarat o multime de oameni care au nevoie de site-uri performante si eficiente si care vor cu adevarat sa faca un business online.

Si vreau sa ma concentrez pe asta.

6 răspunsuri

 1. Avatar Daniel

  Imi pare rau sa aud ca inchizi afacerea cu tricourile, desi te-am „descoperit” doar de putin timp, mi-ai facut o impresie foarte buna ca „luptator” si, in general, ca un tip cu o atitudine pozitiva fata de viata.

  Acuma stiu ca nu poti spune asta cu glas tare, avand in vedere ca vrei sa vinzi afacerea& stuff, dar, totusi, n-ar trebui pus punctul pe „i” si sa spui ca pur si simplu n-a mers, poate e un concept inca inedit pt. Bacau/Romania.

  Ar parea mai cinstit pt. cineva(de ce nu, chiar eu) care chiar ar fi interesat de cumpararea businessului…

  1. Avatar andrei

   Nu e nimic in neregula cu Le Createur decat faptul ca are nevoie de o investitie serioasa pe care eu nu pot sa o fac. E nevoie de facut productie de masa ca sa iasa costul mic. Noi producem in cantitate mica ceea ce inseamna costuri mari ceea ce inseamna preturi mari pentru end-user. Pur si simplu trebuie dus la nivelul urmator brandul si eu nu pot sa fac asta.

 2. Avatar Gabi Udrescu
  Gabi Udrescu

  2013 e anul focusului! multă baftă!

  1. Avatar andrei

   Mersi.

 3. Avatar Gabi Udrescu
  Gabi Udrescu

  ah, și mai e o chestie: ideea cu focusul e bună, dar în același timp mai e o vorbă foarte interesantă de care e bine totuși să ții cont. „don’t keep all your eggs in one basket”.

  1. Avatar andrei

   Zicala aia se potriveste doar in anumite cazuri. In alte cazuri o actiune concentrata intr-o singura directie e mult mai eficienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *