M-am vaccinat cu doza 3

Cu Moderna. Primele două doze le-am făcut cu Pfizer și nu prea am fost mulțumit. Mi s-a părut că nu m-a ascultat deloc Bill Gates, am tot vrut să-mi vând mașina și să-mi iau o Mazda 3 și nimic. Poate nu e semnalul 5G bun la Pfizer, nu știu. Așa că am încercat cu Moderna.

Dacă la primele shot-uri n-am avut nimic, acum am fost ca lovit de tren tot weekend-ul. N-am fost bun de nimic, voiam să dorm, dar nu puteam să dorm, voiam să mănânc, dar nu puteam să mănânc. La un moment dat m-a apucat un tremurici incontrolabil care m-a ținut câteva minute bune, mai lipsea să fac spume la gură și era tabloul complet.

Mă gândesc că asta a fost doar o porție mică de Covid, un fel de amuse bouche. Nici nu vreau să-mi închipui cum ar un Covid full.

Dar a meritat. Vaccinul și-a făcut treaba, Bill Gates mi-a auzit rugămințile, luni dimineață se bătea lumea pe mașină, am vândut-o cu preț bun, mă apuc de căutat Mazda 3. Vedem aici ce noroc am.


Comments

14 răspunsuri

 1. Avatar Adrian Bolocan
  Adrian Bolocan

  Sănătate multă, Andrei! Curând trebuie să îi duc și eu pe ai mei să facă doza 3, dar cred că o să îi las tot pe Pfizer. :D

 2. Avatar Vasle Mironeasa
  Vasle Mironeasa

  Ce vrăjeală ai în tine Andrei , eu nu cred că ai avut limbrici , ca să-ți faci doza 3 , fiindcă acum te-ai fi îngrijorat de moartea lui Sisoli !
  Mazda e o mașină de oraș bună și economă , caut-o , succes !

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Dap, mă îngrijorează Sisoli de nu mai pot.

 3. Avatar Ioan Mihai
  Ioan Mihai

  Amuse bouche, amuse bouche dar tot se simte nasol. Eu cred ca am luat Omicron recent, prin decembrie, insa a fost extrem de slab. Ai mei in schimb au cam zacut o saptamana.

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Da, am resimțit-o bine, nu-mi aduc aminte când mi-a mai fost așa rău. Mi-am dat seama cu ocazia asta că am avut o viață ușoară, cel puțin ultimii 15-20 ani, pe partea de sănătate mă refer, n-am fost nici măcar răcit.

  2. Ce M3 cauți? Ai mailul, posibil să am ceva pentru tine.

  3. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Vreau o Mazda 3 HB Plus AT, dacă mai are ceva în plus (Safety Pack, Style Pack sau Sound Pack) e ok, dar nu necesar. Am găsit ceva în Germania, deși nu e culoarea ideală, discută azi un prieten cu nemții să vedem ce iese.

 4. Eu am făcut primele două doze cu Moderna iar boosterul tot cu Moderna, tot doză întreagă – chiar înainte de a se schimba (cu 1/2 doză).
  Dacă la primele doze nu am avut nimic serios – o durere ușoară în mână, comparativ cu soția care a fost ruptă – la booster am fost rupt în 2 pentru 24 de ore. Soția nicio problemă.

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Soția mea la fel, s-a simțit mai rău la primele 2, dar acum n-a avut nimic.

 5. Mi-a adus aminte de Micutzu:

  1. Ah, scuze, era Teo:

 6. Avatar Fărcaş Gelu Dănuţ
  Fărcaş Gelu Dănuţ

  Era de la semnalul 5 G, îl schimbă de pe Huawei pe altceva care nu aparține poporului frate chinez. De fapt, cred că era și un chinez care se zbătea să iasă din cip.

 7. lucrez de acasa de 16 ani, deci refuz sa ma vaccinez … am ocolit aglomeratiile si a functionat, am fost racit 2 zile in Decembrie, deci probabil m-am si imunizat fara sa stiu … peste cateva luni or sa se intrebe toata lumea pt ce naiba a fost toata isteria aia cu vaccinurile ?! :)

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Am prieteni care au făcut forme grave în 2020, iar acum, vaccinați, au făcut o formă mult mai ușoară. Nu toți oamenii lucrează de acasă, ca noi, și sunt mult mai expuși. Eu m-am vaccinat ca să plec în vacanță astă vară, am luat-o ca pe o chestie normală, la fel cum te vaccinezi ca să mergi în Africa sau Asia, acum trebuie să te vaccinezi ca să mergi și prin Europa. Asta e situația, e realitatea în care trăim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *