Andrei Chira

Blog personal

Voi cum faceți cu asigurările?

M-am mutat de câteva luni într-un bloc nou și s-au înmulțit zgârieturile pe portiere.

Timp de 2 ani la celălalt bloc n-am avut nimic, probabil pentru că vecinii se respectă unii pe alții (cât de cât), dar aici, fiind bloc nou, vin muncitori cu tot felul de rable de care-i doare în cot și își bat efectiv joc.

Am casco, dar sunt zgârieturi și bușeli relativ mărunte, unele abia dacă se observă, parcă nu m-aș duce în fiecare săptămână cu portierele la vopsit. Pe de altă parte, îmi stau pe creier. Cred că mă deranjează mai tare decât tabla faptul că nu poți avea lucruri frumoase în România, dar în fine.

Voi cum faceți, așteptați până apare vreo daună mai serioasă ca să apelați la asigurare sau rezolvați fiecare zgârietură?

4 răspunsuri

 1. Avatar Teofil

  Camera fata/spate pe masina sau o camera de bord 360. Cauti vecinii si le ceri socoteala sau direct la politie cu inregistrarile.

  Mda multe lucruri frumoase nu putem avea din pacate in romania. Dar si nesimtitii trebuie pusi la punct din cand in cand, is prea obisnuiti ca traiesc in jungla.

 2. Avatar cornel

  Am mașina plină de zgârieturi marunte, și cu toate că-i plătesc CASCO de 5 ani, fără franciză, nu am mers până acum la service. De fapt nici dosar de daună n-am deschis încă, nici nu cred că o voi face.

  Nu cred că merită deranjul, e drept mașina în cauză este o Dacia Sandero.

  După a treia zgârietură te obișnuiești ?

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   De ce mai plătim Casco atunci? Doar în caz de daună totală?

 3. Avatar Ciprian

  Daca nu s-a luat vopseaua, cauta un service care face PDR cand se aduna mai multe si apoi un polish. Casco il folosesc in caz de o dauna mare, peste un anumit prag care imi creează un dezechilibru financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *