A fost bună campania PNL

Din ce-am văzut se pare că PNL a fost cel mai câștigat după alegerile astea.

Rezultatele arată cam așa, via Hotnews.

 1. PNL: 28,02%
 2. PSD: 23,47%
 3. USR-PLUS: 23,10%
 4. ProRomânia: 6,71%
 5. PMP: 5,98%
 6. UDMR: 5,48%
 7. ALDE: 4,29%

Mi s-a părut o campanie bună, cineva și-a dat seama că oamenilor le pasă mai puțin de România, ca întreg, (sau de UE) și mai mult de cartierul sau orașul unde locuiesc.

Și campania a plusat pe asta – pe orașul unde locuiești. Am văzut pliante cu niște orașe unde sunt primari PNL, nu le mai rețin dar parcă era Oradea, Arad, Sinaia, Cluj.

Și era prezentat ce frumos e în orașele astea, câte fonduri UE au atras și ce au făcut cu ele etc. Ideea este de a demonstra că se poate și în România.

Cred că o chestie care a ajutat foarte mult a fost campania ProTV cu „E.U. YES la VOT”.

Nu știu dacă a fost plătită de PNL sau nu, dar mi se pare prea mare coincidența, a mers fix pe aceeași linie – hai să prezentăm niște orașe din Românie unde se poate.

N-au zis să votezi cu PNL, că e mai bun decât PSD, au lăsat oamenii să facă singuri conexiunile logice, ei doar au prezentat frumos o idee simplă – uite că se poate!

La nivel de țară, a fost și PNL la putere și n-au făcut mare lucru dar local au cu ce se lăuda, s-a făcut într-adevăr treabă în orașele alea.

Oamenii din orașele alea au fost mândri, oamenii din alte orașe și-au dat seama că ar vrea să fie și la ei așa, a funcționat, oamenii au votat PNL.


Comments

4 răspunsuri

 1. Avatar Victor

  Campania PNL a fost in principal Rares Bogdan…altfel orasele ridicate de PNL pot fi in balanta cu alte localitati unde s-a stat in cardasie cu PSD.
  Campania PNL a fost groaza noastra de ce urma sa devenim cu mafia la guvernare.
  Felicit USR-PLUS si transformarea PNL.

 2. Avatar Andrei

  Campania PNL si USR a fost in principiu aruncarea cu noroi in PSD (nu ca n-ar merita) cat despre ce se va discuta in Parlamentul European nu prea discuta nimeni, toata lumea discuta doar „sa dam jos psd”

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Cam asta e strategia opoziției dintotdeauna – campanie anti PSD.

 3. Avatar Monica

  Sa speram ca va trece si motiunea de cenzura, ar fi ceva nesperat pentru aceasta tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *