Ce campanie mi-ar plăcea să văd

A început campania de promovare a vaccinării și unele clipuri sunt cringe, zici că e propagandă din Hunger Games. Nu cred că antivacciniștii și conspiraționiștii vor vedea-o altfel.

Mi-ar plăcea să văd o campanie de informare a publicului cu câțiva oameni din spatele paginilor de Facebook sau site-urilor de mizerii. Să dea din casă, să spună care e combinația, cum se fac bani din asta, sau dacă nu se fac bani atunci cine le subvenționează, cum îi targetează pe oameni, cum îi prostesc, cum funcționează toată treaba și care e miza, de ce fac toate chestiile astea.

Cred că ar fi bine pentru publicul conspiraționist să vadă cum sunt de fapt manipulați și poate prin asta să înceapă să-și pună mai multe întrebări atunci când văd mizerii în feed.

E ușor să-i desconsiderăm pe antivacciniști, conspiraționiști, flat earthers etc, dar majoritatea nu sunt proști, ci doar naivi. Nu știu ce nu știu, nu știu cum funcționează combinația.


Comments

3 răspunsuri

  1. Crezi ca tu esti mai breaz?! Vezi sa nu fi doar un „useful idiot” care propaga, propaganda. (#youareanidiot)

    1. Avatar Andrei Chira
      Andrei Chira

      Ce propagandă?

  2. Lasa ca e bine asa, vaccinurile sunt deocamdata in numar limitat. (Cov)idioti retardati sunt multi, plus ca 50% din populatie sunt analfabeti functionali, imposibil de vorbit rational cu ei. Au mai fost pandemii, cu aceleasi discutii interminabile, nimic nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *