De ce câștigă Jennifer Lawrence mai puțin decât Bradley Cooper

Jennifer a scris un articol legat de inegalitatea dintre sexe în ceea ce privește onorariile pentru jucatul în filme.

Foarte frumos din partea ei, e drept că statistica din SUA arată că bărbații câștigă mai mult decât femeile în mai toate domeniile, nu doar în cinematografie.

Dar, lăsând la o parte realitatea asta, motivul pentru care Jennifer câștiga mai puțin decât partenerul ei de film, Bradley, e unul foarte logic și ține de business.

Pur și simplu, se duc mai multe femei la film ca să-l vadă pe Bradley Cooper decât se duc bărbați ca s-o vadă pe Jennifer Lawrence.

Și pe mine, care sunt „straight as an arrow”, și tot mă interesează mai mult Bradley Cooper decât Jennifer Lawrence. Asta nu înseamnă că e urâtă, grasă sau ce mai crede ea că ar fi motivul pentru care e defavorizată.

Pur și simplu, nu m-am dus niciodată la un film ca să văd cum arată o actriță. Și nu spun asta pentru că știu că-mi citește și nevasta blogul, asta e realitatea.

În schimb, mi se pare (zic așa pentru că nu am date statistice concrete) că femeile sunt mai mari consumatoare de filme și urmăresc cu mai mult interes actorii de gen masculin. Să ne spună fetele câte dintre ele s-au dus la Magic Mike s-o vadă pe Amber Heard sau la 50 Shades of Grey ca s-o vadă pe… ăăă… cum o cheamă. Exact.

Pe logica asta, Bradley Cooper atrage mai mult public și automat mai multe încasări la filmul respectiv decât Jennifer Lawrence.

Deci, e și plătit mai bine.

Simplu.

jennifer-lawrence
sursa foto

Comments

4 răspunsuri

 1. Iar eu o sa „devorez” orice film cu Jeffrey Dean Morgan sau Mads Mikkelsen. Iar The salvation a fost de vis. Subtirel, fara prea multa substanta, cu o realizare vizuala superba, dar mai ales cu cei doi in rolurile principale. ;)

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   :)

 2. Avatar Cătălin Corozanu
  Cătălin Corozanu

  Până și eu m-am dus la cinema să văd Magic Mike, însă eram curios ce dansuri mai bagă Channing Tatum acest actor având destule filme cu teme muzicale, break dance etc.. chiar dacă evident am luat și nevasta, și filmul a fost gen.. „cadou”. Sau nu mă împiedică să ma uit la Limitless, care este un super serial, și evident joacă Bradley Cooper, care de fapt este un film inteligent, până și serialul cu același nume este inteligent. Și sincer, nici acum nu știu cum o chema pe sora lui Dexter (Deb aia). :))

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   A fost frumos Magic Mike daca il luam strict ca muzica si dans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *