Confesiunile doamnei O.

Lumea crede că sunt o proastă.

Că nu-mi dau seama ce e cu asistenta de 23 de ani care e nelipsită de lângă domnul O.

Că pun botul la vrăjeli de genul – e fata lu’ colegu’, abia a terminat facultatea și n-a găsit nimic, am angajat-o ca o favoare, să aibă experiență la CV.

Știu foarte bine cum stau lucrurile. Dar astea sunt realitățile cu care te confrunți atunci când ești o doamnă. Sau credeați că e ușor să fii doamnă?

Dar totuși o doamnă trebuie să fie atentă. Nu la frumoasele cuminți după care salivează ca nătărăul, în niciun caz. Astea-s proaste.

De țigăncușele tupeiste trebuie să-ți fie frică. Nu mă refer la persoanele de etnie rromă, Doamne ferește ca o doamnă ca mine să fie rasistă, nici vorbă, ci la „țigănci” în sensul plastic.

Adică la fetișoarele alea versate, de cartier, care nu pot fi numite frumoase, hai, unele chiar de-a dreptul urâte, genul Tonciu, dar care se bagă la înaintare pe bărbații altora cu tupeu maxim și blowjob-uri pe măsură.

Alea-s periculoase.

Și nu cumva să se îndrăgostească prostul. Și să vrea să-și trăiască a doua tinerețe cu pițișoara prin Ibiza. Și să rămâi ne-doamnă.

E-he-he, tare greu să fii doamnă!

o-doamna


Comments

5 răspunsuri

 1. Avatar raducu427

  „„țigănci” în sensul plastic ” e la fel de rasist ca „țigănci” in sensul neplastic

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   :)

 2. Avatar Alexandra

  Eu cred ca tu plangi tare dupa vremea cand aveai si tu 23 de ani si de aia esti asa acra. Si tinerele de 23 de ani au nevoie de locuri de munca si iti garantez ca majoritatea nu fac blow job sefului.

  1. Avatar doamna O.

   Draga mea Alexandra,

   Nu stii ce inseamna sa fii o doamna, sa ai mai mult decat ai visat vreodata, sa n-ai nicio grija in afara de faptul ca pulimea nu se da mai repede din calea ta atunci cand te grabesti la pedichiura.

   Stii ce rapid se scurteaza drumul de la tastatura la blowjob atunci cand in mintea purei si virginei secretare incolteste gandul asta?

   De scorpioni mi-e plina mintea, spunea Macbeth.

 3. Avatar Farcas Gelu Danut
  Farcas Gelu Danut

  Recunosc, nu sunt foarte inteligent. Ce este cu articolul asta? Care-i „adrisantul”? Ce vrea sa spuna? :)
  P.S.Sunt si urat, iar contul de la banca…pfffffff… :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *