Un feedback pentru OMV

De obicei pun benzină de la OMV și m-am obișnuit să și spăl mașina la ei, la Top Wash. Îmi place că se usucă mai bine și nu rămân pete, dar cel mai mult îmi place că las cheia la băieți, o bagă ei în tunel, o scot când e gata și o lasă în parcare, iar eu în timpul ăsta mă duc să beau o cafea sau să fac niște cumpărături (e un mall aproape).

La un moment dat, băieții n-au mai vrut să ia cheia pentru că așa le-a zis șefa, că nu mai au voie, deci trebuie să stau eu acolo lângă ei. O dată am stat, a doua oară am plecat și am spălat-o în altă parte.

Am câteva spălătorii în cartier, self-wash cu 2,5 lei fisa, cu 4 fise și jumate de oră îmi iese mașina la fel de curată ca la Top Wash, unde mă costă 35 lei.

Care e feedback-ul pentru OMV în toată istoria asta?

OMV ar trebui să înțeleagă că ei nu vând „spălat mașină”, ei vând TIMP. Sunt dispus să dau 35 de lei în loc de 10 lei tocmai pentru că nu cheltui și timp, cheltui doar bani.

Dacă mă pui să stau acolo în timp ce robotul ăla îmi spală mașina, îmi iei și timp, și bani. Și nu-mi convine. Dacă vreau să plătesc cu timp, o spăl singur cu mai puțini bani. Și câteodată îmi face plăcere asta, mă relaxează activitatea.

Dar de cele mai multe ori, vreau să stau la o cafea sau să fac shopping și să mă întorc după jumate de oră, 40 de minute sau în cât mi-a estimat băiatul că va fi gata, s-o iau curată și să plec.

Timp, OMV. Vindeți-mi timp!


Comments

2 răspunsuri

  1. Avatar Constantin

    E o chestie de baza la produse si servicii… pe care nu o inteleg destui. Sau e mai mult decat o chestie de baza, e chiar „Lumina”!!! Vad bisnisuri generice cu preturi mai mici care se chinuie si se mira ca nu au vanzari – nu vand timp, vand bataie de cap la pret mic….

  2. o să ajungeți așa de ocupați încât să vă facă ăștia și la baie sa nu va mai pi😎ați voi ci sa o facă robotu pentru voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *