Andrei Chira

Blog personal

M-am întâlnit cu Satana noaptea trecută

Am o pisică Sphynx.

De obicei, când ne băgăm la somn, vine și doarme cu noi în pat, cere voie să se urce, îi fac semn, se așează între noi, la căldură, și ne culcăm.

Dar noaptea trecută nu știu ce a apucat-o, a luat-o razna. Mieuna încontinuu pe lângă pat, dar un mieunat scurt, de alertă: ma-a, ma-a, ma-a. 1 noaptea, obosit, vreau să dorm, îi fac semn să vină în pat.

Face o tură prin pat, mă calcă pe cap, se învârte, o ia la fugă. După 30 de secunde, începe iar mieunatul: ma-a, ma-a, ma-a. Bă, da’ termină odată, iau perna și arunc după el.

După 30 de secunde începe iar: ma-a, ma-a, ma-a. Bat în saltea, hai sus, vine sus, se învârte, se foiește, o ia la fugă înapoi, face 2 ture și începe iar mieunatul. Îmi dau tricoul jos, îl fac ghem și-l arunc după el: taci naibii de drac și hai să dormi.

Nimic. Se apucă să deschidă sertarele de la pat. A mai făcut din-astea și altă dată, de te trezești în miez de noapte să mergi la baie și dai cu degetele de un sertar lăsat deschis.

Nu mai știam cu ce să arunc după el, îmi dau chiloții jos, îi fac ghem și-i arunc: bă, lasă sertarul în pace, treci în pat și te culcă. Vine în pat, se învârte, își găsește un loc, am zis că e gata, ne culcăm și noi în sfârșit. Vară, cald, frumos, dormim în pielea goală, minunat.

Mă întorc pe cealaltă parte și se sperie, sare în sus ca un arc și o ia la fugă în sufragerie. Eei, fi-ți-ar să-ți fie de drac care ești tu drac al dracului, lasă că vezi tu. Mi-a sărit toată oboseala și tot somnul, am sărit și eu din pat ca apucatul și fuga după el să-l iau de-o aripă și să-i trag vreo 2 la fund, să-i sară dracii din cap.

Între timp, fiică-mea se trezește și merge la baie. De lene și somn, nu aprinde lumina și lasă ușa deschisă. Cum stătea ea pe wc acolo în întuneric, mă vede cum ies în viteză, în curu gol, din dormitor și alerg după mâță prin casă. O pufnește un râs din ăla obosit de nu știe nici ea dacă e real sau visează.

Am înghețat. Bine, eram și-n curu gol, dar în esență, de frică. Neștiind că mai e cineva prin zonă, am crezut că râde mâța de mine. Fuge și râde.

M-a luat o durere pe stânga între coaste, transpirație rece, am zis, gata, s-a întruchipat Satana, se plictisea prin Iad și a zis hai să urc puțin pâna la etajul 2 să-mi bat joc de un băiat.

Și fuge și râde în jurul meu în corp de pisică, în timp ce eu simt că fac infarct.

Parcă și văd Smurd-ul cum mă găsește întins pe jos prin sufragerie, în curu gol, cu mâța lângă mine. Ce s-a întâmplat aici? Ma-a. He-he-he.

#standupcomedy

6 răspunsuri

 1. Avatar Florin Gulea
  Florin Gulea

  De departe cel mai prost articol al tau!

  1. Avatar Andrei Chira

   It’s standup comedy, bro.

  2. Avatar Constantin
   Constantin

   ba, esti prost!? poa sa fie adevarat sau nu, dar tu ai auzit de umor? :))))

  3. Avatar Constantin
   Constantin

   @Gulea

 2. Avatar mihail

  mi a placut. :))))) ! niice

 3. Avatar Ram

  This was entertaining 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *