Review – Ghete Otter pentru bărbați

Ghete maro barbati

Mi-am cumpărat acum câteva luni o pereche de ghete de la Otter ca să mai satisfac încercările Elenei de a mă scoate din trio-ul de succes tricou-blugi-adidași. Că doar sunt om serios de-acum.

Mă tot uitasem pe la diverse magazine după ghete dar nu m-a atras nimic până nu le-am văzut pe astea la Otter în mall.

Arată foarte bine pe maro, nu au talpa rigidă ca alți pantofi sau ghete, chiar le-am apucat cu o mână de călcâi și una de vârf și se indoaie lejer, imi place chestia asta. 42 îmi sunt puțin mari iar 41 prea mici așa că am luat 42 și o pereche de branțuri (tălpici).

O singură problemă am cu ele, deși cred că e o chestie subiectivă.

Au tocul puțin mai înalt decât alte ghete bărbătești (H&M, de ex, care au toc foarte mic) și chestia asta îmi creează un mic disconfort, mai ales în zilele când merg mult. Spun că e subiectivă problema asta pentru ca eu port adidași și când dorm iar când treci de la pernă de aer la tocuri nu are cum sa fie foarte confortabil. Alți oameni, care poate poartă pantofi toată ziua, s-ar putea să nu aibă problema asta.

În fine, ghetele arată foarte bine, sunt lucrate bine, se vede că sunt calitate față de multe altele, cât despre problema mea cu tocul, ce să zic, tocurile te fac mai inalt deci vorba aia, suferă baba la frumusețe, nu-i așa?

Le găsești la ottershop.ro pe negru și maro, eu le-am luat cu 329 lei, acum văd că sunt la reducere – 246 lei.


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *