S-a inchis otto.ro

N-am mai intrat de mult pe site-ul lor si am vazut acum cateva zile ca de la 1 ianuarie 2012 si-au incetat activitatea in Romania.

Otto avea lucruri frumoase, cel putin asa pareau din poze. Noi i-am promovat pe Hipertore.ro (acum Mujo) vreo 2-3 luni, gratis, timp in care le-am trimis putin peste 3 mii de potentiali clienti.

S-ar parea ca nu a fost ok pentru ei pentru ca atunci cand le-am facut o oferta pentru publicitate, nu mi-au mai raspuns. Dar nu despre asta e vorba.

La inceput a fost Quelle care livra greu, gresea comenzi si repara si mai greu greselile. S-a inchis. Otto livra la fel de greoi. S-a inchis.

Au mai ramas 2 firme venite din afara sa faca e-commerce in Romania: 3 Suisses si La Redoute. Una dintre ele are sanse sa fie nr 1 pe segmentul premium (parerea mea) iar cealalta ma tem ca o sa ia calea Otto.

Diferenta: livrarea rapida. Asos.com livreaza standard din UK in Romania in 2 saptamani sau in 4 zile daca vrei livrare rapida si tu faci super promotie la costume de baie la sfarsitul lui august cu livrare in 6 saptamani. E absolut ridicol.

In concluzie, intrebarea mea este urmatoarea: de ce te apuci sa faci afaceri fara sa ai bine puse la punct niste chestii simple?

Otto au aflat raspunsul „the hard way”.


Comments

2 răspunsuri

  1. Avatar Robert
    Robert

    Amice ai uitat de o firma tot din afara–Bon Prix.In rest articolul tau e super adevarat in tot ce ai zis.Bafta1

    1. Avatar andrei

      Asa e, uitasem de Bon Prix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *