Andrei Chira

Blog personal

Tu cu cine ai votat?

IdeiA fost odata ca niciodata un barbat frumos si destept cum altul nu se mai vazuse.

Avea o functie modesta, potrivita unui intelectual ca dansul, la comitetul judetean al Partidului Comunist Roman dintr-un orasel de provincie.

La Revolutie, s-a trezit dizident, i-a scuipat si injurat pe comunistii care ii erau sefi si i-a venit o idee.

S-a intalnit cu cativa prieteni de incredere, tot intelectuali rasati, baieti de comitet, si le-a zis: auzi Gigele, baga-te in PNL, tu, Pandele, in PNTCD, eu ma bag in FSN, si asa mai departe. Zis si facut.

Si a trait fericit pana la adanci batraneti, parlamentar pe viata, indiferent de cine si cum voteaza.

Un răspuns

 1. Avatar Florian
  Florian

  In acest moment lumea se indreapta tot mai rapid spre o forma de guvernare globala.Cei ce au puterea sa decida viitorul nu sintem nici noi , nici parlamentari , nici guvernele sau presedinti ci cei care decid cit si cum sa traim. Noi putem doar sa ne zbatem pentru ce ramine de la masa lor , si pentru ca ramine tot mai putin pe zii ce trece , va fii tot mai greu sa iti gasesti pacea interioara si motivarea , necesare in fiecare zii.
  Toate acestea se pot intimpla pentru ca noi cei multi sintem slabi , neinformati si epuizati de lupta zilnica pentru standardul de viata necesar.
  Vom putea schimba cite ceva doar in momentul in care vom invata de la animale despre INTELIGENTA de GRUP.
  Va trebuii ca intreaga omenire sa inceapa sa se reorganizeze inafara structurilor actuale , acaparate in intregime de acest sistem contraproductiv pentru 90% din populatie.
  Articolui scris de Andrei arata foarte clar si fara echivoc acest adevar , ciudat prin prizma faptului ca doar citeva procente infime de populatie beneficiaza pozitiv de pe urma acestor structuri , restul se lasa in voia lor fara nici cea mai mica forma de protest.

  Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *