Fetelor, filmul ăsta nu vă ajută deloc lupta

Socializam prin parc cu mămicile și vine vorba de ce filme am mai văzut pe Netflix. La care una dintre ele zice de „365 de zile” cu un freamăt în gât, de parcă îi tremurau toate icrele în ea.

Bă, n-ai cum. Mizeria aia de film?

Deci un cocalar răpește o domnișoară și o ține prizonieră. De ce? Ca să se îndrăgostească de el. De ce? Că așa a avut el o viziune cu ea.

Serios, n-ai cum să accepți premiza asta ca fiind una ok. Cred că e cel mai anti-feminist scenariu de care știu, efectiv scuipă în fața feminismului și îi zice – ieși fă d-aici, dă-te dracu, că-ți place.

Fetelor, dacă ăsta e idealul vostru romantic, să vă ia cu japca de pe stradă un bombardier cu evidente tulburări narcisiste, atunci toată discuția despre feminism devine nulă.


Comments

12 răspunsuri

 1. Statisticile și diverse studii arată că marea majoritate a femeilor sunt fascinate de acest tip de tratament. Căutările sunt pe brutalitate, răpiri, shaming, sfori, foc, clești șamd. Doar pentru chads și băieți rai ex citarea e maximă. Doar De la băieți buni și romantici nu prea li se scoală nici măcar feministelor.

 2. Femeile nu stiu ce vor, spun ca vor trandafiri dar nu se mai dezlipesc de ala care le trateaza la categoria „diverse” si le tavaleste cand are chef.
  Femeile vor un barbat, restul sunt amanunte…care sa fie macar la limita suportabilitatii.

  1. Ai câștigat premiul de misoginul anului :-)))) vei primi ca premiu de la Andrei , colecția integrala Viva ca sa te autoflagelezi intelectual,.

  2. Si tu de eterna prietena a fetelor, niciodata cel la care inopteaza…:)))…auzi…”autoflagelezi intelectual” :))), lasa bre blogurile, mai ia DEX-ul

 3. Aștept un comment și de la femei. Un punct de vedere mai pertinent, nu de abăieți drăguți care au avut traume relaționale și acum scuipa in san când aud de feminism și fug ca dracu de tămâie ( logic :-) ).

  1. :)))

  2. Din pacate pentru tine, el (comment-ul :)) nu va veni, femeile nu sunt interesate de bloguri, ele doar selecteaza maciuca potrivita care le face sa se simta ceea ce sunt, femei. Ele stau cu unul ca tine doar din frica de necunoscut, e acea „relatie” pe care o urasc dar stau in ea ofilite….
   Eu il urmaresc pe seful acestui blog pentru unul dintre cele mai bune articole citite vreodata: „de ce prostii reusesc in viata iar cei destepti, nu”…dar de atunci …seamana cu „Viva”, „Unica” etc

 4. Avatar marius raducan
  marius raducan

  “Symptoms also give expression (by conversion) to instincts which would be described as perverse if they could be expressed directly in fantasy . . neuroses are, so to say, the negative of perversions.“ – Freud, “Neurosis and Perversion,”. Freud a înțeles bine, încă de la început, nu judeca pe nimeni fanteziile fanteziile ei.

  1. Cred că filmele de genul asta de fapt sunt un fel de porn pentru femei. Așa cum porn-ul e plin de fantezii masculine, așa și astea, fantezii feminine.

 5. Scuze de offtopic insa… ai un email de la mine de cateva zile, probabil blocat prin SPAM. De pe adresa asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *