Andrei Chira

Blog personal

Nu mergeți la The 5th Wave

Decât dacă aveți în jur de 12 ani.

Îmi plac filmele cu dezastre, cu sfârșitul lumii: The Day After Tomorrow, 2012, Into The Storm, San Andreas etc… chiar dacă nu sunt ele mari realizări cinematografice. La fel și cu filmele Marvel, nu sunt filme de Oscar dar sunt entertaining, merg de relaxare în weekend.

Așa că după ce am văzut trailerul la Al cincilea val am zis că merită văzut. Din păcate, trailerul a fost cam înșelător în sensul că nu mi-am dat seama că va fi un film pentru pre-adolescenți.

Știți genul ăla de filme pentru adolescenți, gen Divergent, The Maze Runner etc…?

Cam pe acolo e și The 5th Wave doar că e pentru un public și mai tânăr. Făcut pe rețeta clasică, eu îi spun rețeta Disney, chiar dacă nu e făcut de Disney, lasă impresia că e făcut punct cu punct după o listă bine definită și bifează absolut toate punctele de pe listă, în ordine, fără să se abată deloc.

Nu e un film teribil de rău, de la care să ieși din sală, cel putin nu la fel de rău ca Love The Coopers, care e oribil de plictisitor, sau Before The Night, care e stupid de previzibil.

Dar e pueril. E făcut pentru copii.

al-cincilea-val-poster

2 răspunsuri

 1. Avatar Andrei Daniel
  Andrei Daniel

  The night Before e nasol? Aveam in plan sa il vad.
  The 5th wave am simtit ca nu e de vazut, ma ajutat nota de pe imdb.
  Am fost aseara la Ride along 2, daca iti place primul atunci merita si asta, e prima continuare din categoria comedii care pe mine nu ma dezamagit.

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Nu e chiar super nașpa dar e genul ăla al lui Seth Rogen și James Franco. Eu am decis să nu mai merg la comedii la cinema, e prea mare riscul de cocalari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *