Cum a fost The Revenant

The Revenant – Legenda lui Hugh Glass își merită nominalizările la Oscar 2016.

Mi s-a părut un film de atmosferă, scenele sunt filmate mișto, alternează closeup-urile extreme cu panoramele cu pădurea, munții, coloana sonoră sună bine. Scenele de luptă sunt foarte grafice, dure, tot filmul e dur, vrea să te facă să simți iarna, gerul și toate vicisitudinile.

E bine făcut, e un film care merită văzut.

O să câștige Leonardo DiCaprio Oscarul?

Nu știu, probabil că da, pentru că e presiune mare, toată lumea îl așteaptă.

Părerea mea, pe Leo nu-l prea ajută fața ca să fie convingător, cred că i se potrivesc mai bine rolurile de șmecheraș ca cel din Lupul De Pe Wall Street.

Are pur și simplu fața aia de șmecheraș frumușel zâmbăreț peste care nu poți să treci.

E prea frumușel pentru vicisitudinile alea, noroc că are barbă, păr lung neîngrijit, e rănit, murdar și nu prea zâmbește, trucurile astea reușind să-l apropie mai mult de o veridicitate a personajului.

Asta nu înseamnă că joacă rău, pur și simplu pentru mine e dificil să trec peste fața lui și să văd personajul nu actorul.

Toate ca toate, e un film care merită văzut.

the-reventant-poster

15 răspunsuri la “Cum a fost The Revenant”

  1. Si mie mi-a placut filmul si imi doresc foarte tare sa castige Leonardo DiCaprio Oscar-ul. Il merita si pentru alte filme, nu numai pentru acesta.

  2. Ar putea fi genul de film la care sa ma duc cu soția in ziu in care sărbătorim 4 ani de căsnicie, sau e mult prea dur? :)

    • E putin cam dur dar nu extrem. Au fost foarte multe femei in sala (dovada ca Leo vinde) iar la scenele de lupta scoteau tot felul de sunete de repulsie deci nu cred ca a fost o alegere prea placuta pentru ele.

  3. The Revenant e un film de Oscar si cam atat, personal nu am fost data pe spate, probabil cand ai asteptari prea mari … . Cred ca Tom Hardy i-a facut competitie serioasa lui Leonardo DiCaprio (si ma numar printre cei care ii recunosc si admira talentul lui Leo).

  4. Modul cum a fost filmat, efortul general depus pentru realizarea filmului este enorm si da, pentru asta se ofera Oscar, pentru deosebit, extraordinar. Cel putin regizorul va castiga Oscar.
    Cat despre Leonardo, e actorul preferat si pot spune ca imi place de el in alte roluri: Great Gatsby, Wolf of Walstreet, Inception, Shutter Island samd, dar din pacate pentru acestea nu a primit Oscar asa ca sper sa primeasca pentru rolul lui Hugh!

      • Mai bine spus ce mi-a placut. Asta a fost film pentru copii? S-a exagerat la maxim (era cumva film cu super eroi si eu nu mi-am dat seama? gen nemuritorul combinat cu bear grylls), scene care nu-si aveau rostul, plus ca toata actiunea a fost maxim 1h, restul doar peisaje. Daca vreau sa simt iarna, gerul, panorame cu iarna si muntii nu ma duc la cinema, ma uit pe National Geographic.

    • Mie mi s-a parut exagerat ca n-a murit in apa, nu cred ca poti sa inoti cu ditamai blana de urs pe tine si apare si hipotermia la un moment dat.

      In rest, nu mi s-au parut mari exagerari, pana la urma e film, trebuie sa fie facut pe o reteta de marketing, e nevoie de o usoara inclinatie spre dramatic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.