Unii oameni nu pot fi oameni normali

Am văzut-o pe Bianca Drăgușanu la Asia Expres, o emisiune în care îi lasă pe concurenți pe străzi și trebuie să se descurce: faci un autostop, găsești o cazare etc… fără să ai bani la tine.

N-am văzut prea multe episoade dar în cele pe care le-am văzut Bianca era nervoasă, înjura și țipa la indienii ăia sau sri-lankezi, ce-o fi.

Mie mi se părea super frustrată.

Că nu reușește deloc să se înțeleagă cu ei. Că la ea în România, e vedetă, e femme fatale, nu trebuie să ceară ceva de 2 ori. În schimb, pe străzi în Sri Lanka, se uitau ăia la ea ca la urs, nu păreau deloc impresionați de țâțe, buze și plastic.

De aia Elena Udrea o să se întoarcă în România. Și Radu Mazăre. În special Radu Mazăre.

2-3 ani de închisoare e un preț mic.

Poate asta sună ilogic, că eu sau tu n-avem chef să facem nici 2 zile de închisoare, dar pentru oamenii care nu pot fi oameni normali într-o țară unde nu-i cunoaște nimeni și nu-i pasă nimănui de ei, e perfect logic.

Oamenii ăștia nu pot exista în afara realității românești unde sunt boși de boși, vedete, nu stau la cozi, intră de ușa din spate la orice, lumea le pupă mâna și le spune dom’ președinte, dom’ primar, dom’ ministru.

E atât de trist.

Să produci milioane de euro, într-un fel sau altul, și să stai călare pe ei în mizerie și gropi și bucuria ta să fie că nu mai stai la o coadă sau că te pupă în fund chelnerii și funcționărașii.


Comments

3 răspunsuri

 1. Avatar florin

  Bine zici Andrei, din pacate nu s-a instaurat meritocratia nici la noi si nici la altii! Oricum multi nici nu stiu ce-i aia!

 2. Avatar Cătălin
  Cătălin

  Românu’ tot român e.. Știi vorba aia.. dă-i prostului bani, și o să-i vezi adevărata față. Așa și cu ăștia. M-am uitat și eu la o mare parte din această emisiune „progresistă și plină de înțelepciune”, și n-am o impresie prea bună despre aceasta. La fel și despre oamenii din această emisiune, pe care de altfel, i-am văzut la alte 10 emisiuni, ăștia sunt pasionați să apară pe sticlă. La fel și Mazăre, de era băiat deștept, stătea acolo, unde era, și nu-l știa nimeni, dar monotonia l-a scos la suprafață, și.. evident dorința de a fi pe sticlă din nou.

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Mazăre dacă nu e boss de boss nu e nimic în viață. Pun pariu că se întoarce, face 9 luni un fel de pușcărie apoi îl votează iar pensionarii constănțeni, că era băiat bun, maică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *