Cum știi că ești pulime

Vorbeam cu un prieten și îmi zicea că nu-i înțelege pe unii oameni și în ce cauze cred ei cu adevărat, că se contrazic constant. Adică, azi sunt la protest anti-PSD și mâine sunt la protest anti-UE.

Hai că explic eu.

Pulime. Sunt pulime. Oamenii nu gândesc cu creierul lor, nu au opinii, nu au păreri.

E virală aia cu #șîeu? Da, frate, sunt de acord, să se facă autostrăzi, hai să facem proteste, hai să semnăm petiții, hai să ne schimbăm poza de profil. VREM AUTOSTRĂZI!!!!

Devine virală vreo chestie că autostrăzile sunt rele? Fake news sau nu, nu contează. JOS AUTOSTRĂZILE!!!!

Tot ce cunoaște pulimea este ceea ce e viral pe Facebook în momentul ăsta. Facebook e fereastra pulimii spre lume.

Ăsta e filtrul prin care privesc lumea înconjurătoare și au impresia că ceea ce e viral e relevant și adevărat și trebuie neapărat să adere și ei ca să nu rămână fraieri.

Îmi pare rău că vă aduc eu veștile proaste dar… pulime.


Comments

4 răspunsuri

 1. Pulişti din toate țările, uniți-vă !
  Asta așa, ca să dau și eu cu parul în baltă!, nu de altceva, dar îmi place să consider că și pulimea are un anumit rost pe biata asta planetă, așa cum și muștele care trag la căcat sînt la rîndul lor delicatese pentru păsărici, tot așa cum și scongşii au rolul lor de… păstrare a unei distanțe de bun simţ(!), mă gîndesc io așa că și pulimea asta are și ea un rol.
  Doar că nu am dibuit încă ce rol să aibe, avînd în vedere că pe zi ce trece pulimea e tot mai idioată și mai debilă mintal, de parcă zici că urmează graficul al unei funcții asimptotice.
  Istorici antici și antropologi neanderthalieni au prezentat în studiile lor astfel de aspecte, de populații reduse mintal care au avut rolul lor în dezvoltarea societății umane încă din cele mai vechi timpuri și pînă în prezent. Actualmente asistăm la o diversitate înspăimîntătoare de specimene de pulime, pentru care chiar și Darwin ar rămîne interzis, fenomen datorat în special celei mai mari rețele de canalizare, o adevărată magistrală de scursuri pentru care atracția este irezistibilă. Așa dupe cum spuneam, ca și muștele…

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Rolul pulimii este să consume. Consumul duce societatea mai departe.

  2. :)) Consumul duce capitalismul mai departe si nu sunt anti-capitalism dar Pulimea nu are treaba cu progresul societatii, exemplu: tu, esti pulime si prost de puti si nu contribui cu nimic societatii, dar e fain sa te minti ca esti relevant doar ca ti-ai luat cola de la magazin, cand esti inutil.

  3. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Fiecare contribuie cu ceva societății. De exemplu, eu sunt pulime și prost de put dar mi-am luat o cola de la magazin deci niște oameni au loc de muncă, parțial și din contribuția mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *