Andrei Chira

Blog personal

Salt Bank, o alternativă românească la Revolut

Primul contact cu Salt a fost o reclamă pe social media, mi-a sărit în ochi pentru că nu prea vezi reclame cu fundal complet negru.

Dar mi-a ridicat și un red flag, nu mai rețin exact textul, era ceva de genul că primii clienți devin și fondatori. Faza asta mi-a dat un vibe de țeapă crypto, e clar targhetată pe tânărul investitor disperat să intre primul în schemă. Nici nu m-am prins că e românescul salt (săritură), mă gândeam la englezescul salt (sare).

După câteva săptămâni, îmi zice un prieten că și-a lansat Banca Transilvania un fel de alternativă la Revolut, o bancă 100% digitală, Salt Bank.

Ok, chiar mă gândeam la o alternativă pentru Revolut. N-am avut niciodată probleme cu Revolut, dar am auzit poveștile altora și nu se știe niciodată.

Așa că mi-am descărcat aplicația, mi-am comandat card, am băgat o sumă mică de bani și testez.

Nu e cine știe ce, dar funcționează și e Banca Transilvania în spate, susținem afacerile românești.

Uite, în caz că citește cineva de la marketingul Salt pe aici, pentru mine un key selling point mai bun decât mesajul ăla că o să fiu fondator este că e o alternativă românească la Revolut.

Dacă nu era de la BT nici nu mă gândeam să folosesc Salt. Poate e doar un placebo; cum ziceam mai devreme, nici cu Revolut nu am avut probleme până acum, dar e bine să fii prevăzător.

Dacă vreți să testați Salt, găsiți mai multe detalii despre ei pe site-ul oficial salt.bank, aveți acolo link să descărcați aplicația sau o puteți descărca direct prin linkul ăsta.

GFXAAG este codul meu de recomandare de la Salt Bank.

3 răspunsuri

 1. Avatar POSTOLACHI DUMITRU
  POSTOLACHI DUMITRU

  Gata! Au închis porțile pentru fondatori… deocamdată au un curs euro – leu neașteptat de bun… s-a întâmplat să nimeresc un curs mai bun decât cel oficial BNR… oricum cursul de dinamic și fluctuează de la o secundă la alta.

  1. Avatar Andrei Chira

   Credeam că până pe 26 aprilie mai poți fi fondator.

 2. Avatar Cătălin
  Cătălin

  Ceea ce au ei, ING are de ani de zile. Bine, nu comisioane etc.. dar strategii de genul, dacă încasezi X sumă lunar, ai Y dobândă, sau Spaces-ul ăla, e un fel de Round Up de la ING.. și altele. Mie unu, nu mi se pare ceva care măcar să concureze la vreun nivel cu Revolut. La fel ca și tine, sau mulțumit de ce oferă Revolut, de ani de zile chiar, la fel și eu am auzit de la diverși, sume blocate în Revolut, totuși mie nu mi s-a întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *