Trebuie să recunoaștem că PSD are strategi buni

Cred că am mai scris despre asta, deși sunt dușmani le admir strategiile, sunt inteligente.

Mai nou, atacă PNL-ul cu tot felul de faze din care PSD iese bine oricare ar fi finalitatea.

Mărirea pensiilor

Dacă PNL nu le mărește, sunt oameni răi, noi PSD-ul am vrut să le mărim, ați văzut, am încercat, suntem oameni buni, dar PNL-ul n-a vrut, sunt răi.

Dacă le mărește, trebuie să ia banii de undeva, ori se împrumută, ori taie din altă parte, cu consecințe negative. O să-i atace apoi pe partea aia, uite maică cum PNL a tăiat investițiile, de aia nu avem autostrăzi, PNL-ul nu vrea să mergeți la mare și la munte.

Închiderea școlilor

PSD-ul a lansat zvonul că se închid școlile după alegeri și tot plusează pe asta. Oamenii preiau și duc mai departe zvonul până când a ajuns acum să fie o certitudine, toată lumea e absolut sigură că se închid școlile după alegeri. „Știu eu, din surse sigure”, aud voci prin parc. Mai taci mă, ai citit pe facebook, auzi la el, surse sigure.

Dacă se închid, PSD o să se laude că a avut dreptate și a desconspirat conspirația malefică a lui Iohannis, deci să vă așteptați numai la zvonuri adevărate din partea PSD, că ei țin cu noi, cu oamenii, și ne spun adevărul, nu ca PNL-ul care ne minte cu nerușinare.

Dacă nu se închid, crește pe zi ce trece riscul de propagare a virusului, ceea ce îi dă PSD-ului din nou apă la moara de propagandă – uite cum ăștia nu sunt capabili să gestioneze criza sanitară, PNL = incompetenți. Dacă eram noi, mamă ce rupeam!

Nu știu cum se face că PSD-ul nu e niciodată la butoane când e belea. Dacă e strategie, jos pălăria! Dacă nu, fir-ați a dracu’ dușmani!


Comments

16 răspunsuri

 1. Eu nu cred asta, strategia asta merge la prostovani – la care merge cam orice.
  Eu nu pot sa spun „jos palaria” pentru un grup infractional care ne distruge vietile si viitorul.

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Exagerez și eu dar în esență oamenii fac ce cred că e mai bine pentru ei, nu poți să-i schimbi, poți doar să-i schimbi de la butoane.

 2. Cand publicul tau e ala care e, normal ca orice strategie pare inteligenta. Oricum conteaza cel mai mult prezenta la vot. Cand vine lumea la vot psd pierde (vezi prezidentialele) indiferent de strategie.

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Așa e, soluția e să iasă lumea la vot.

 3. Da și nu. Strategia lor nu e inteligentă în opinia mea, e perfidă deci nu o apreciez. Oricum și criminalii au inteligență sclipitoare, dar o folosesc în scopuri rele, deci inteligența lor poate fascina doar un scenarist, nu pe un om care apreciază viața.

  Din păcate e dureros că astfel de strategii au efect și aici e problema noastră a oamenilor. Cât de cât pe ei îi alegem la 4 ani, dar noi rămânem aceiași.

  Am sesizat unde bați și îmi e teamă că trebuie să îți dau dreptate, strategia lor prinde și asta e problema care ar trebui să ne frământe și să ne provoace la implicare.

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Prinde foarte bine, există primari PSD în funcție de 20 de ani, n-au făcut nimic, orașele lor sunt uitate în anii ’80, dar tot ei ies primari.

 4. Buna ,
  Poate greșesc dar in titlul tău strategii nu trebuie scris cu ii.
  O zi frumoasa !

 5. Avatar Cătălin

  Asta cu.. „Am auzit eu din sursă sigură” e prezentă și la Focșani.. deci s-a propagat destul de mult prostia. Se inchide, se închide, nu.. sănătate.. aia e. Oricum ar fi coviduț este printre noi și va mai rămâne o bună perioadă, la fel și PSDiștii..

 6. Buna ,
  Acum am recitit titlul mai bine. Scuze.
  In ceea ce privește alegerile sunt numai jocuri murdare rostite și uitate.

  Zi buna !

  1. Nu neapărat ca se referă la oamenii care fac strategii care sunt strategi :)

 7. Avatar raducu427

  Istoric vorbind, PSD-ul nu e niciodată la butoane când e belea, pentru ca ei preiau dezastrul lasat in urma de guvernarea dreptei, incep reparatiile ca in final sa lase visteria pe plus si un grad relativ scazut de indatorare (deci, da, ar fi fost bani pentru majorarea pensiilor). Asta se poate vedea in graficele indicilor economici din 2000 incoace. Ei ne-au salvat de fiecare data de ucrainizare, dar nici nu ne-au lasat sa devenim o Polonia.

  1. Ilar

  2. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Există voci care susțin exact contrariul, că PSD crește „prosperitatea” din pix, fără să aibă bani, lăsând la final de guvernare găuri în buget, inflație, lucruri ce trebuie corectate prin măsuri nepopulare care duc la impresia că PSD e bun și ne dă iar PNL e rău și ne ia.

  3. Avatar raducu427

   Exista voci de o parte si de alta, bineinteles. Dar exista datele economice de unde reiese ca PSD chiar stie sa administreze mai bine, in sprijinul mediului de afaceri in primul rand, nu e numai din pix. Dreapta la putere se autoinduce intr-o stare hipervantilatie capitalista cu austeritate dura si de prisos care parjoleste totul in jur. Apropo, tor niste date http://www.raducraciun.ro/impactul-imediat-al-cresterii-pensiilor-cu-40-este-inexistent/?fbclid=IwAR39eXO9KIy8hMpoLyIrt0VXJevSYfDkUER4CMMuBooabpVsQHie1YOL5KQ

 8. Nu există mare diferență între PSD și PNL, doar că PSD-ul are mai mult tupeu (exemplu justiția). Ce zici dacă un primar a fost în PSD timp de 20 de ani și acum e în PNL, iar contra candidatul lui (care e mic afacerist, are o frizărie) e în PSD? Eu nu pot înțelege ura asta între „PSD-iști” și „PNL-iști”.

  1. Avatar Andrei Chira
   Andrei Chira

   Mie mi se pare că PNL-ul s-a poziționat ca opoziție, ca alternativa la PSD, de acolo și lupta asta, nu știu dacă e ură propriu-zisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *