Credeți că ați supraviețui într-o lume post-apocaliptică?

De când cu statul acasă am început să mă uit la The Walking Dead și mă gândeam la chestia asta, oare câți oameni ar putea supraviețui în cazul unei apocalipse zombie.

Cred că majoritatea oamenilor se văd în pielea personajelor principale și își imaginează ce ar face ei sau cum ar face mai bine niște lucruri și că ar putea supraviețui. Și eu cred asta. Cât de greu poate fi?

După care am dat cu tibia în aspirator și mi-am dat seama că de la începutul anului până acum am dat de vreo 3 ori cu genunchiul în măsuța de cafea, odată cu degetele în piciorul patului, m-am zgâriat sau tăiat pe la bucătărie de vreo 2 ori și m-am împiedicat măcar o dată de vreo bordură sau treaptă.

Așa că am început să-mi regândesc șansele, s-ar putea să nu rezist alergând prin pădure, fugărit de zombi, fără să fac vreo entorsă.

6 răspunsuri la “Credeți că ați supraviețui într-o lume post-apocaliptică?”

  1. Ar fi o etapa evident temporara de anarhie totala, dar omenirea in cele din urma se reorganizeaza in mici societati, altfel nu putem supravietui. Chestia asta o sa o observi usor usor si in film. O lume post-apocaliptica este o lume careia i s-a apasat butonul „reset”, este doar o chestiune de timp pana se recladeste, in ce fel se recladeste ramane de vazut. Dar etapele raman aceleasi.

  2. Andrei , supozitia ta ramane doar o supozitie , cum vor decurge lucrurile v-om vedea dupa ce scapam de iluzia care s-a abatut peste intreaga omenire ! Stii cum v-om scapa ? EU stiu , tot printr-o decizie socanta a autoritatilor .

  3. Nu neaparat să fugi prin pădure. Mai bine îți iei o mașină 4×4 sau elicopter, doar că trebuie între timp să-ți faci niște cursuri. Cu un elicopter găsești tu o insulă mai puțin populată unde să ajungi, dai gata câțiva zombalăi și apoi îți faci treburile în izolare pe acea insulă. Că zombii cică nu merg prin apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.